Allround Entreprenad i Stockholm AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Allround Entreprenad i Stockholm AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Haninge här finns det många olika Aktiebolag. Allround Entreprenad i Stockholm AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Haninge jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Allround Entreprenad i Stockholm AB är momsregistrerat sedan2003-09-18 och har organisationsnummer 556622-1940.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 073-6552190 alternativt besöka eller skicka post till Allround Entreprenad i Stockholm AB på följande adress Smörbrödsv. 21, 128 67, Sköndal.

Allround Entreprenad i Stockholm AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-05-15.

I Allround Entreprenad i Stockholm AB så sitter följande personer i styrelsen: , Hedberg, Barbro Marie Susanne som är född 1971 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva målning, plattsättning, golvläggning, fastighetsförvaltning, värdepappershandel samt därmed förenlig verksamhet.