P & D Handels Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Haninge finns det ett Aktiebolag som heter P & D Handels Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar P & D Handels Aktiebolag i Stockholms län. Haninge är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

P & D Handels Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-02-25 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2001-12-07 så har P & D Handels Aktiebolag varit registrerat och sedan 2002-02-25 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är P & D Handels Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Haninge.

Vill man komma i kontakt med P & D Handels Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Stavsv. 49, 137 92, Tungelsta. Vi ni istället prata med P & D Handels Aktiebolag så kan ni göra det på 08-390909.

Bolaget skall bedriva försäljning av reklamartiklar och presentartiklar, vidare försäljning av hästsläp, trailer, släpfordon samt liknande transportmedel samt transporttillbehör och försäljning av djurfoder. Därtill uthyrning av lokaler, samt köp och försäljning av värdepapper. Vidare skall bolaget bedriva försäljning och service av flaggstänger och flaggor samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Degeby, Per Åke som är född 1949 och har titeln VD, Degeby, Per Åke som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Waterval, Leif Andreas Hubert som är född 1973 och har titeln Suppleant, Hattwig, Dorritz Margareta som är född 1946 och har titeln Revisor, Dorritz Hattwig Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

P & D Handels Aktiebolag har 556619-5987 som sitt organisationsnummer.