E-Roy:s Bygg o Städ AB

Stockholms län

Information

E-Roy:s Bygg o Städ AB är en verksamhet som finns i Haninge. I E-Roy:s Bygg o Städ AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Erkheikki, Jorma Eerikki som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Rahkola, Jonas Eilert som är född 1947 och har titeln Suppleant, Lindberg, Joakim som är född 1976 och har titeln Revisor, Osborne Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med E-Roy:s Bygg o Städ AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå E-Roy:s Bygg o Städ AB på telefon 070-2727498.

Bolaget ska bedriva bygg- och städverksamhet, försäljning av arbetskläder, äga och förvalta fast och lös egendom och idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är E-Roy:s Bygg o Städ AB av bolagstypen Aktiebolag.

E-Roy:s Bygg o Städ AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Haninge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

E-Roy:s Bygg o Städ AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-01-14 och E-Roy:s Bygg o Städ AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-01-14.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för E-Roy:s Bygg o Städ AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

E-Roy:s Bygg o Städ AB har 556616-1500 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.