Stockholm Ambient AB

Stockholms län

Information

Stockholm Ambient AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Haninge som är den kommunen där Stockholm Ambient AB finns. I Haninge så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Stockholm Ambient AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Stockholm Ambient AB har haft sedan 2001-09-24. Stockholm Ambient AB har funnits sedan och 2001-09-24 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Stockholm Ambient AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Salviagränd 12, 137 36, Västerhaninge men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3961990.

Haninge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Stockholm Ambient AB Privat, ej börsnoterat.

Stockholm Ambient AB har idag 556613-8565 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Stockholm Ambient AB

Bolaget skall bedriva konsult-, seminare- och föreläsningsverksamhet inom områdena management, corporate responsibility, strategi, marknadsföring och varumärke. Bolaget skall dessutom bedriva möbel- och textildesign samt inredning och utställningsarkitektur samt därmed förenlig verksamhet.

I Stockholm Ambient AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Löhman, Kersti Agneta som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Löhman, Per Ola som är född 1958 och har titeln Suppleant, Persson, Stefan Torsten som är född 1963 och har titeln Revisor, Convensia Revision SP AB som är född och har titeln Revisor, .