F. Pettersson Kakel & Bygg AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva kakel-, klinker- och stenarbeten, byggnadsverksamhet, montering av inredningar, handel med värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för F. Pettersson Kakel & Bygg AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Haninge så är F. Pettersson Kakel & Bygg AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Haninge arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Haninge och i Stockholms län. Redan 2001-05-14 så skapades F. Pettersson Kakel & Bygg AB och verksamheten är har F-skattsedel F. Pettersson Kakel & Bygg AB har haft det sedan 2001-07-13.

F. Pettersson Kakel & Bygg AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-08-27

556610-8519 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Haninge.

Just nu är F. Pettersson Kakel & Bygg AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med F. Pettersson Kakel & Bygg AB så går det att nå dem via telefon på 08-50030155 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom F. Pettersson Kakel & Bygg AB är Pettersson, Bror Fredrik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Eva Charlotte som är född 1968 och har titeln Suppleant, Olsson, Dag Jonas som är född 1961 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .