SLT Consulting AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Haninge och SLT Consulting AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och SLT Consulting AB är ett av dem. Statusen för SLT Consulting AB är att Bolaget är aktivt.

SLT Consulting AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-05-03. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Haninge där företaget finns i jobbar för att företag som SLT Consulting AB ska trivas.

SLT Consulting AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-08-09. I Haninge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och projektledning inom oljeindustrin, travhästuppfödning och tävlingsverksamhet i anslutning härtill, handel med värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SLT Consulting AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-08-09.

Idag är SLT Consulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Haninge.

Vill man komma i kontakt med SLT Consulting AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-929462.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med SLT Consulting AB är Lundkvist, Nils Helge Sören som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Jäderlund, Inga Gun-Britt som är född 1937 och har titeln Suppleant, Pettersson, Hans Bertil som är född 1945 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

SLT Consulting AB har 556610-5150 som sitt organisationsnummer.