Lennart Daleke AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Lennart Daleke AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Haninge här finns det många olika Aktiebolag. Lennart Daleke AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Haninge jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Lennart Daleke AB är momsregistrerat sedan2001-09-11 och har organisationsnummer 556610-4674.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-50032290 alternativt besöka eller skicka post till Lennart Daleke AB på följande adress Årstanäsv. 50, 136 91, Haninge.

Lennart Daleke AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-09-11.

I Lennart Daleke AB så sitter följande personer i styrelsen: , Liljestrand, Björn Bertil som är född 1946 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva projektledningsuppdrag, administration samt projektutveckling inom bygg och fastigheter ävensom köp och försäljning av fastigheter och fritidsbåtar med tillbehör samt därmed förenlig verksamhet.