Stenvall Bygg AB

Stockholms län

Information

Stenvall Bygg AB är ett av många bolag som finns i Haninge. Det är nämligen den kommunen som Stenvall Bygg AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Stenvall Bygg AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-09-03.

Stenvall Bygg AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2001-04-09. Men sedan 2001-09-03 så har Stenvall Bygg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Stationsv. 24, 184 50, Åkersberga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stenvall Bygg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54400400.

Haninge arbetar för att bolag som Stenvall Bygg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Stenvall Bygg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva bygg och entreprenadverksamhet, förvaltning och handel med fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Stenvall Bygg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Firman tecknas av -Mattsson, Pia Anette i förening med en av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stenvall Bygg AB och det är följande personer, Mattsson, Pia Anette som är född 1970 och har titeln Extern firmatecknare, Stenvall, Christer Gunnar som är född 1973 och har titeln VD, Stenvall, Christer Gunnar som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Guldstrand, Stefan Pär Henning som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Malm, Anders Werner som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Dellström, Folke Fredrik som är född 1973 och har titeln Revisor.R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Stenvall Bygg AB är 556609-3356.