Gymnasiesärskolan Hugin & Munin AB

Stockholms län

Information

Gymnasiesärskolan Hugin & Munin AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Haninge som är den kommunen där Gymnasiesärskolan Hugin & Munin AB finns. I Haninge så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gymnasiesärskolan Hugin & Munin AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Gymnasiesärskolan Hugin & Munin AB har haft sedan 2002-01-07. Gymnasiesärskolan Hugin & Munin AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Gymnasiesärskolan Hugin & Munin AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Marinens v. 30, 136 40, Handen men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7770660.

Haninge arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Gymnasiesärskolan Hugin & Munin AB Privat, ej börsnoterat.

Gymnasiesärskolan Hugin & Munin AB har idag 556607-9322 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Gymnasiesärskolan Hugin & Munin AB

Bolaget skall driva skolverksamhet, utbildning och därmed förenlig verksamhet.

I Gymnasiesärskolan Hugin & Munin AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hammarberg, Erik Tobias som är född 1971 och har titeln VD, Hammarberg, Erik Tobias som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammarberg, Karl Olof Leif som är född 1944 och har titeln Suppleant, Sten, Håkan Erik som är född 1960 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .