Elgholm Group AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom databranschen samt försäljning av kök, kökssnickerier, köksattrialjer, köksredskap, vitvaror och inredningsdetaljer samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Elgholm Group AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Haninge så är Elgholm Group AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Haninge arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Haninge och i Stockholms län. Redan 2000-07-05 så skapades Elgholm Group AB och verksamheten är har F-skattsedel Elgholm Group AB har haft det sedan 2001-01-16.

Elgholm Group AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-01-16

556594-0144 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Haninge.

Just nu är Elgholm Group AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Elgholm Group AB så går det att nå dem via telefon på 08-7202700 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Elgholm Group AB är Elgholm, Charlie som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Elgholm, Maria som är född 1977 och har titeln Suppleant, Bergström, Ernst Lennart som är född 1938 och har titeln Revisor, .