AB BAM Yrkeskläder

Stockholms län

Information

AB BAM Yrkeskläder är ett av många företag som finns i Haninge. Det är nämligen den kommunen som AB BAM Yrkeskläder finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

AB BAM Yrkeskläder är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-02-02.

AB BAM Yrkeskläder som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-01-11. Men sedan 2000-02-02 så har AB BAM Yrkeskläder varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Markörg. 4, 136 44, Handen. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på AB BAM Yrkeskläder så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-4485075.

Haninge arbetar för att företag som AB BAM Yrkeskläder ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för AB BAM Yrkeskläder. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva försäljning och tryck inom arbets- och fritidskläder, sport- och fritidsartiklar, presentreklam samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för AB BAM Yrkeskläder är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till AB BAM Yrkeskläder och det är följande personer, Nejdefelt, Sven Richard som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Nejdefelt, Eva Margareta Susanne som är född 1965 och har titeln Suppleant, Magnusson, Ingrid Ulla-Britt som är född 1952 och har titeln Revisor, Werell, Carl Olov Håkan som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Werells Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för AB BAM Yrkeskläder är 556582-7408.