Mats Törnqvist Förvaltning AB

Stockholms län

Information

I Haninge finns det ett Aktiebolag som heter Mats Törnqvist Förvaltning AB. Det finns flera bolag som liknar Mats Törnqvist Förvaltning AB i Stockholms län. Haninge är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Mats Törnqvist Förvaltning AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-03-14 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1999-12-15 så har Mats Törnqvist Förvaltning AB varit registrerat och sedan 2000-03-14 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Mats Törnqvist Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Haninge.

Vill man komma i kontakt med Mats Törnqvist Förvaltning AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Mjölnartäppan 98, 136 53, Haninge. Vi ni istället prata med Mats Törnqvist Förvaltning AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva tävling- och uppfödningsverksamhet inom travsporten, kapitalförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Törnqvist, Mats Åke som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnqvist, Inger Eleonor som är född 1950 och har titeln Suppleant, Pettersson, Hans Bertil som är född 1945 och har titeln Revisor, LR Revision i Sollentuna AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Mats Törnqvist Förvaltning AB har 556581-1022 som sitt organisationsnummer.