Lagercrantz Agne Media Assist AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom media- och marknadsföringsområdet samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lagercrantz Agne Media Assist AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Haninge så är Lagercrantz Agne Media Assist AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Haninge arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Haninge och i Stockholms län. Redan 1999-08-23 så skapades Lagercrantz Agne Media Assist AB och verksamheten är har F-skattsedel Lagercrantz Agne Media Assist AB har haft det sedan 2008-01-24.

Lagercrantz Agne Media Assist AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-03-16

556573-7243 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Haninge.

Just nu är Lagercrantz Agne Media Assist AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Lagercrantz Agne Media Assist AB så går det att nå dem via telefon på 08-52505050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lagercrantz Agne Media Assist AB är Lagercrantz, Agne Erik Sixten som är född 1945 och har titeln VD, Lagercrantz, Johan Olof som är född 1985 och har titeln Vice VD, Lagercrantz, Agne Erik Sixten som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Lagercrantz, Johan Olof som är född 1985 och har titeln Suppleant, Carlsson, Linda Marie som är född 1978 och har titeln Suppleant, Isaksson, Lars Erik som är född 1958 och har titeln RevisorBDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor, .