Ekenberg och Persson Datakonsult AB

Stockholms län

Information

Ekenberg och Persson Datakonsult AB är en verksamhet som finns i Haninge. I Ekenberg och Persson Datakonsult AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ekenberg, Eva Margareta som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Lars Gunnar Håkan som är född 1955 och har titeln Suppleant, Isaksson, Lars Erik som är född 1958 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ekenberg och Persson Datakonsult AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ekenberg och Persson Datakonsult AB på telefon 08-7763327.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet, utbildning, produktutveckling och försäljning inom databranschen, förvalta värdepapper och fastigheter, häst- och hunduppfödning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ekenberg och Persson Datakonsult AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ekenberg och Persson Datakonsult AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Haninge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ekenberg och Persson Datakonsult AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Ekenberg och Persson Datakonsult AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ekenberg och Persson Datakonsult AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Ekenberg, Eva Margareta -Persson, Lars Gunnar Håkan

Ekenberg och Persson Datakonsult AB har 556571-1867 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.