Förlaget 4 November Aktiebolag

Stockholms län

Information

Förlaget 4 November Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Haninge. Det är nämligen den kommunen som Förlaget 4 November Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Förlaget 4 November Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2009-01-03.

Förlaget 4 November Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1999-03-26. Men sedan 2005-09-22 så har Förlaget 4 November Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Västmannag. 27, 113 25, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Förlaget 4 November Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-50310800.

Haninge arbetar för att bolag som Förlaget 4 November Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Förlaget 4 November Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva verksamhet avseende bokförlags- och författarverksamhet samt journalistik inom varierande områden. Dessutom skall bolaget ägna sig åt konsultverksamhet avseende marknadsföring, upphovsrätt och textbearbetning samt utrednings- och konsultverksamhet i finansiella frågor med betoning på konsumenträttsliga förhållanden. Bolaget ska även idka verksamhet som är förenlig med ovanstående områden.

Firmatecknare för Förlaget 4 November Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Förlaget 4 November Aktiebolag och det är följande personer, Ohlson, Lars Magnus Valter som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Silva Lugo, Winifred Rafael som är född 1967 och har titeln Suppleant, Bergman, Sven Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Förlaget 4 November Aktiebolag är 556568-6648.