Torvalla Bil o Rostskyddshall AB

Stockholms län

Information

Torvalla Bil o Rostskyddshall AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Haninge som är den kommunen där Torvalla Bil o Rostskyddshall AB finns. I Haninge så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Torvalla Bil o Rostskyddshall AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Torvalla Bil o Rostskyddshall AB har haft sedan 1999-01-01. Torvalla Bil o Rostskyddshall AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Torvalla Bil o Rostskyddshall AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hantverkarv. 33, 136 44, Handen men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7773633.

Haninge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Torvalla Bil o Rostskyddshall AB Privat, ej börsnoterat.

Torvalla Bil o Rostskyddshall AB har idag 556563-9464 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Torvalla Bil o Rostskyddshall AB

Föremålet för bolagets verksamhet är bilreparationer, rostskyddsbehandlingar, import och försäljning av maskiner och maskindelar främst inom bilindustrin, medicinsk industri och verkstadsindustrin, inköp och försäljning av bilar och därmed förenlig verksamhet.

I Torvalla Bil o Rostskyddshall AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Börje Jan-Olof som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lagerholm, Jan Ola som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Regnér Lagerholm, Margareta Birgitta som är född 1974 och har titeln Suppleant, Artvin, Per som är född 1969 och har titeln Revisor, NR Revision Stockholm 3 AB som är född och har titeln Revisor, .