Branislav Transport AB

Stockholms län

Information

Branislav Transport AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Haninge som är den kommunen där Branislav Transport AB finns. I Haninge så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Branislav Transport AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Branislav Transport AB har haft sedan 1998-01-01. Branislav Transport AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Branislav Transport AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Mjölnartäppan 69, 136 53, Haninge men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8571037.

Haninge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Branislav Transport AB Privat, ej börsnoterat.

Branislav Transport AB har idag 556556-7533 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Branislav Transport AB

Bolaget skall bedriva personbefordran, bud och därmed förenlig verksamhet.

I Branislav Transport AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dojcinovic, Branislav som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Dojcinovic, Slobodanka som är född 1943 och har titeln Suppleant, Hammare, Tore Christer som är född 1948 och har titeln Revisor, Christer Hammare Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .