Peter Schell Aktiebolag

Stockholms län

Information

556547-9325 är organisationsnummer för bolaget Peter Schell Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Peter Schell Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Haninge som är den kommunen som Peter Schell Aktiebolag finns i.

Peter Schell Aktiebolag har varit registrerat sedan 1997-11-27 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Peter Schell Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Peter Schell Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Haninge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Peter Schell Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Peter Schell Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7454224 eller genom brev på följande adress:
Nedergården 270, 136 53, Haninge

Bolaget skall bedriva person- och godstransport i beställningstrafik, försäljning, montering samt handel med larm, bilradio och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Peter Schell Aktiebolag och det är Schell, Peter Daniel som är född 1971 och har titeln VD, Schell, Peter Daniel som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Schell, Ruth Ingrid som är född 1949 och har titeln Suppleant, Hewrén, Bernt Lennart Conny som är född 1946 och har titeln Revisor,