A.N.L VVS Analys AB

Stockholms län

Information

556544-0525 är organisationsnummer för bolaget A.N.L VVS Analys AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som A.N.L VVS Analys AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Haninge som är den kommunen som A.N.L VVS Analys AB finns i.

A.N.L VVS Analys AB har varit registrerat sedan 1997-07-02 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-02-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för A.N.L VVS Analys AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

A.N.L VVS Analys AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Haninge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för A.N.L VVS Analys AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med A.N.L VVS Analys AB så kan ni göra det på telefon genom 070-9574120 eller genom brev på följande adress:
Stenbrink 14, 148 91, Ösmo

Bolaget skall bedriva konsult- och entreprenadverksamhet inom VVS-branschen inklusive besiktningsuppdrag, energitekniska ut- redningar, upprättande av serviceavtal samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med A.N.L VVS Analys AB och det är Lervik, Ben Roland som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Lervik, Eva Liselotte som är född 1958 och har titeln Suppleant, Sundberg, Lars-Göran som är född 1942 och har titeln Revisor, Lindgren, Inga-Lill Teresia som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Företagarnas Rev.byrå i Stockholm AB som är född och har titeln Revisor,