Norberg & Nilsson i Haninge AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska äga och förvalta fastigheter samt bedriva därmed förenlig verksmhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Norberg & Nilsson i Haninge AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Haninge så är Norberg & Nilsson i Haninge AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Haninge arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Haninge och i Stockholms län. Redan 1996-05-07 så skapades Norberg & Nilsson i Haninge AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556531-4555 är organisationsnummret för bolaget som finns i Haninge.

Just nu är Norberg & Nilsson i Haninge AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Norberg & Nilsson i Haninge AB så går det att nå dem via telefon på 08-936150 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Norberg & Nilsson i Haninge AB är Engström, Erik Mikael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Cederflod Engström, Kajsa-Lena M som är född 1963 och har titeln Suppleant, Eriksson, Bernt Sture som är född 1952 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor, .