Dalarö AO - konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Dalarö AO - konsult Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Haninge som är den kommunen där Dalarö AO - konsult Aktiebolag finns. I Haninge så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Dalarö AO - konsult Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Dalarö AO - konsult Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Dalarö AO - konsult Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Dalarö AO - konsult Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Runmaröv. 80, 130 54, Dalarö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-50151439.

Haninge arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Dalarö AO - konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Dalarö AO - konsult Aktiebolag har idag 556525-8059 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Dalarö AO - konsult Aktiebolag

Bolagets verksamhet skall vara konsultverksamhet inom arbetslivs och organisationsutveckling samt fastighetsförvaltning av egna och andras fastigheter, samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Dalarö AO - konsult Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fernestål Karlsson, Britt-Marie som är född 1954 och har titeln VD, Fernestål Karlsson, Britt-Marie som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Hans Ola som är född 1955 och har titeln Suppleant, Rönnestig, Sven Gunnar som är född 1952 och har titeln Revisor, Aktiebolaget Företagsrevision RRS. som är född och har titeln Revisor, .