Nilhe Teknik Aktiebolag

Stockholms län

Information

Nilhe Teknik Aktiebolag är ett av många företag som finns i Haninge. Det är nämligen den kommunen som Nilhe Teknik Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nilhe Teknik Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1996-01-01.

Nilhe Teknik Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1995-07-31. Men sedan 1996-01-01 så har Nilhe Teknik Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Markörg. 2, 136 44, Handen. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nilhe Teknik Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7124231.

Haninge arbetar för att företag som Nilhe Teknik Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nilhe Teknik Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva försäljning, installation och service av elektronikprodukter, företrädesvis inom TV- och videoteknik, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nilhe Teknik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nilhe Teknik Aktiebolag och det är följande personer, Ehlin, Kerstin Margareta som är född 1951 och har titeln Extern firmatecknare, Johansson, Hans Robert som är född 1971 och har titeln VD, Johansson, Hans Robert som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Af Hällström, Harri Petteri som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Tilikainen, Reijo Tapio som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Höckne, Laila Ingeborg som är född 1948 och har titeln Revisor.Sjögren, Carina Lykke som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, L Höckne Revision AB som är född och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Nilhe Teknik Aktiebolag är 556524-9546.