BS Kemi Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Haninge och BS Kemi Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och BS Kemi Aktiebolag är ett av dem. Statusen för BS Kemi Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

BS Kemi Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1995-07-28. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Haninge där företaget finns i jobbar för att företag som BS Kemi Aktiebolag ska trivas.

BS Kemi Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Haninge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning och tillverkning av kemiska produkter främst duschcreme, tvättmedel och avfettningsmedel samt försäljning av industriförnödenheter som trasor och papper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BS Kemi Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är BS Kemi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Haninge.

Vill man komma i kontakt med BS Kemi Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-50023810.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med BS Kemi Aktiebolag är Svensson, Jan Håkan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Westerblad, Bengt Yngve som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Britta Elisabet som är född 1958 och har titeln Suppleant, Rudenäs, Tore Lennart som är född 1950 och har titeln Revisor, Lennart Rudenäs Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

BS Kemi Aktiebolag har 556524-4760 som sitt organisationsnummer.