MiljöInredning Kristina Nilson Aktiebolag

Stockholms län

Information

MiljöInredning Kristina Nilson Aktiebolag är ett företag som finns i Haninge. I MiljöInredning Kristina Nilson Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Selma Kristina Helena som är född 1943 och har titeln VD, Nilsson, Selma Kristina Helena som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Hans Åke som är född 1943 och har titeln Suppleant, Sjögren, Carina Lykke som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med MiljöInredning Kristina Nilson Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå MiljöInredning Kristina Nilson Aktiebolag på telefon 08-50151521.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom inredningsbranschen samt produktutveckling och design i anslutning därtill, bedriva inköp och försäljning av mattor, möbler, textilier och belysning, inredningskonsult mot hem och offentlig miljö, risk management, konsult inom handel och industri samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är MiljöInredning Kristina Nilson Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

MiljöInredning Kristina Nilson Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Haninge arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

MiljöInredning Kristina Nilson Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och MiljöInredning Kristina Nilson Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MiljöInredning Kristina Nilson Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

MiljöInredning Kristina Nilson Aktiebolag har 556522-8722 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.