Createam AB

Stockholms län

Information

Createam AB är en verksamhet som finns i Haninge. I Createam AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Widén, Mats Henrik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Widén, Marie Louise som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Widén, Arne Gunnar som är född 1957 och har titeln Suppleant, Nilsson, Malin Kristina som är född 1974 och har titeln Revisor, BDO Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Createam AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Createam AB på telefon 08-6533203.

Bolaget skall erbjuda tjänster och programprodukter inom dataområdet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Createam AB av bolagstypen Aktiebolag.

Createam AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Haninge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Createam AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Createam AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-01-27.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Createam AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Createam AB har 556514-2162 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.