More Movie Nordic Aktiebolag

Stockholms län

Information

More Movie Nordic Aktiebolag är ett bolag som finns i Haninge. I More Movie Nordic Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nordström, Tommy Johan Bengt som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Österlindh, Björn Mikael som är född 1959 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med More Movie Nordic Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå More Movie Nordic Aktiebolag på telefon 08-50010925.

Bolaget skall bedriva försäljning av varor och konsulttjänster inom IT och företrädesvis hemelektronik samt bedriva inköp och distribution av underhållningsmedia samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är More Movie Nordic Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

More Movie Nordic Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Haninge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

More Movie Nordic Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och More Movie Nordic Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för More Movie Nordic Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

More Movie Nordic Aktiebolag har 556512-9912 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.