Qvicka Tag Företagsservice AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Qvicka Tag Företagsservice AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Haninge här finns det många olika Aktiebolag. Qvicka Tag Företagsservice AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Haninge jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Qvicka Tag Företagsservice AB är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556500-1178.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-7413012 alternativt besöka eller skicka post till Qvicka Tag Företagsservice AB på följande adress Jungfruns g. 410, 136 60, Haninge.

Qvicka Tag Företagsservice AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Qvicka Tag Företagsservice AB så sitter följande personer i styrelsen: , Johnsson, Inge Micael som är född 1962 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall idka verksamhet inom ekonomirådgivning, bokföring, personaluthyrning och också bedriva konsultverksamhet för import och exportföretag jämte därmed förenlig verksamhet.