B. Zettergren Bygg & Konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Haninge och B. Zettergren Bygg & Konsult Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och B. Zettergren Bygg & Konsult Aktiebolag är ett av dem. Statusen för B. Zettergren Bygg & Konsult Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

B. Zettergren Bygg & Konsult Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-11-15. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Haninge där företaget finns i jobbar för att företag som B. Zettergren Bygg & Konsult Aktiebolag ska trivas.

I Haninge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsult- och entreprenadverksamhet inom byggnads- och anläggningsbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att B. Zettergren Bygg & Konsult Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är B. Zettergren Bygg & Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Haninge.

Vill man komma i kontakt med B. Zettergren Bygg & Konsult Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7773398.

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor..

De som är på något sätt har med B. Zettergren Bygg & Konsult Aktiebolag är Zettergren, Bo Birger som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, .

B. Zettergren Bygg & Konsult Aktiebolag har 556494-7538 som sitt organisationsnummer.