Torvalla Café Aktiebolag

Stockholms län

Information

Torvalla Café Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Haninge som är den kommunen där Torvalla Café Aktiebolag finns. I Haninge så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Torvalla Café Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Torvalla Café Aktiebolag har haft sedan 1996-01-01. Torvalla Café Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Torvalla Café Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Dalaröv. 66, 136 45, Handen men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7775648.

Haninge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Torvalla Café Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Torvalla Café Aktiebolag har idag 556493-5350 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Rhawi, Metin är den som för stunden ansvarar för Torvalla Café Aktiebolag

Bolaget skall bedriva restaurang och café, samt därmed förenlig verksamhet.

I Torvalla Café Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rhawi, Metin som är född 1970 och har titeln VD, Rhawi, Metin som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Rhawi, Adnan som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Rhawi, Besim som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Rhawi, Maykil Sülayman som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Nils Kenny som är född 1961 och har titeln RevisorREVIEW REVISION I GÖTEBORG Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .