LK Garantigolv Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva byggverksamhet, golv- och parkettläggning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för LK Garantigolv Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Haninge så är LK Garantigolv Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Haninge arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Haninge och i Stockholms län. Redan 1994-03-09 så skapades LK Garantigolv Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel LK Garantigolv Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

LK Garantigolv Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556484-1780 är organisationsnummret för bolaget som finns i Haninge.

Just nu är LK Garantigolv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med LK Garantigolv Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-53043340 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom LK Garantigolv Aktiebolag är Forsberg, Leif Sven Staffan som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Karin Ing-Mari som är född 1958 och har titeln Suppleant, Martinsson, Bengt Ivan som är född 1953 och har titeln Revisor, BMI Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .