Sven Paulsson Byggkvalite AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sven Paulsson Byggkvalite AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Haninge så är Sven Paulsson Byggkvalite AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Haninge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Haninge och i Stockholms län. Redan 1994-01-26 så skapades Sven Paulsson Byggkvalite AB och företaget är har F-skattsedel Sven Paulsson Byggkvalite AB har haft det sedan 1994-01-01.

Sven Paulsson Byggkvalite AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-03-02

556480-8995 är organisationsnummret för företaget som finns i Haninge.

Just nu är Sven Paulsson Byggkvalite AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Sven Paulsson Byggkvalite AB så går det att nå dem via telefon på 08-7650392 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sven Paulsson Byggkvalite AB är Paulsson, Sven Olov som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Marie Madeleine som är född 1972 och har titeln Suppleant, Olsson, Dag Jonas som är född 1961 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .