TV-Haninge Aktiebolag

Stockholms län

Information

TV-Haninge Aktiebolag är en verksamhet som finns i Haninge. I TV-Haninge Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Odelstad, Johan Gunnar som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Odelstad, Kjell Gunnar som är född 1942 och har titeln Suppleant, Tjärnberg, Olle Gustaf Jan-Olof som är född 1952 och har titeln Revisor, Cityrevisorerna Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med TV-Haninge Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå TV-Haninge Aktiebolag på telefon 08-7777776.

Bolaget skall bedriva reklamproduktion och TV-sändningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är TV-Haninge Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

TV-Haninge Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Haninge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

TV-Haninge Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och TV-Haninge Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för TV-Haninge Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

TV-Haninge Aktiebolag har 556478-1994 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.