Quality House MMV Aktiebolag

Stockholms län

Information

556476-4842 är organisationsnummer för företaget Quality House MMV Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Quality House MMV Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Haninge som är den kommunen som Quality House MMV Aktiebolag finns i.

Quality House MMV Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-11-26 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Quality House MMV Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Quality House MMV Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Haninge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Quality House MMV Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Quality House MMV Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Enebybergsv. 45, 182 48, Enebyberg

Bolaget skall bedriv import och exportverksamhet av non-food och sällanköpsvaror av typen keramik, glas, porslin, trä- och tygprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Quality House MMV Aktiebolag och det är Mårtensson Varnauskas, Maria Birute som är född 1954 och har titeln VD, Mårtensson Varnauskas, Maria Birute som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Jan Christer som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Varnauskas Yachnin, Theresia som är född 1959 och har titeln Suppleant, Ekeman, Jan Olov som är född 1946 och har titeln Revisor, Revidea AB som är född och har titeln Revisor