Etlam Consult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Etlam Consult Aktiebolag är ett bolag som finns i Haninge. I Etlam Consult Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Malte som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Skolling, Annika Elisabeth som är född 1939 och har titeln Suppleant, Höckne, Laila Ingeborg som är född 1948 och har titeln Revisor, L Höckne Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Etlam Consult Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Etlam Consult Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva konsultationer inom området bromsar och hydraulik, värdepappershandel, äga förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Etlam Consult Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Etlam Consult Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Haninge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Etlam Consult Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Etlam Consult Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Etlam Consult Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Etlam Consult Aktiebolag har 556467-2029 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.