JO REVISION Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Haninge och JO REVISION Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och JO REVISION Aktiebolag är ett av dem. Statusen för JO REVISION Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

JO REVISION Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-03-16. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Haninge där bolaget finns i jobbar för att bolag som JO REVISION Aktiebolag ska trivas.

JO REVISION Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Haninge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva revision, redovisning och ekonomisk rådgivning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JO REVISION Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är JO REVISION Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Haninge.

Vill man komma i kontakt med JO REVISION Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55510828.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med JO REVISION Aktiebolag är Olsson, Dag Jonas som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Ola Joakim som är född 1971 och har titeln Suppleant, Ringaby, Per Mikael som är född 1955 och har titeln Revisor, Ranby Revisorer som är född och har titeln Revisor, .

JO REVISION Aktiebolag har 556463-9770 som sitt organisationsnummer.