Glas Hilding Haninge Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Glas Hilding Haninge Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Haninge här finns det många olika Aktiebolag. Glas Hilding Haninge Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Haninge jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Glas Hilding Haninge Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556463-8897.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-7772500 alternativt besöka eller skicka post till Glas Hilding Haninge Aktiebolag på följande adress Vendelsöv. 51, 136 44, Handen.

Glas Hilding Haninge Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Glas Hilding Haninge Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Segerfjord, Jan Rickard som är född 1979 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning och montering av glas- och bilrutor, tillverkning av isolerglas, äga och förvalta såväl fast som lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.