Facil Flödeskontroll i Haninge Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Facil Flödeskontroll i Haninge Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Haninge här finns det många olika Aktiebolag. Facil Flödeskontroll i Haninge Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Haninge jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Facil Flödeskontroll i Haninge Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556462-6140.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-50024050 alternativt besöka eller skicka post till Facil Flödeskontroll i Haninge Aktiebolag på följande adress Armaturv. 3 E, 136 50, Haninge.

Facil Flödeskontroll i Haninge Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Facil Flödeskontroll i Haninge Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Garpenhag, Lars Gunnar som är född 1963 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall i in- och utlandet bedriva installation-, kontroll-, service- och konsultverksamhet inom värme- och ventilationsbranschen jämte därmed förenlig verksamhet.