Montessoriskolan Fredsduvan Aktiebolag

Stockholms län

Information

Montessoriskolan Fredsduvan Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Haninge som är den kommunen där Montessoriskolan Fredsduvan Aktiebolag finns. I Haninge så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Montessoriskolan Fredsduvan Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Montessoriskolan Fredsduvan Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Montessoriskolan Fredsduvan Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Montessoriskolan Fredsduvan Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sommarbo 201, 136 53, Haninge men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-50025750.

Haninge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Montessoriskolan Fredsduvan Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Montessoriskolan Fredsduvan Aktiebolag har idag 556462-5308 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Montessoriskolan Fredsduvan Aktiebolag

Bolaget skall på uppdrag av Haninge kommun bedriva utbildning enligt Montessori-konceptet i form av fritidshem och grundskola samt därutöver bedriva kursverksamhet och information om Montessorimetoder.

I Montessoriskolan Fredsduvan Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Joenniemi, Berit Ann-Kristin som är född 1951 och har titeln VD, Joenniemi, Berit Ann-Kristin som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Viklund, Lena Eleonora som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerberg, Siv Inger som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiman, Ulf Göran som är född 1948 och har titeln Revisor, focus revision ab som är född och har titeln Revisor.