BN Marin Elektronik Aktiebolag

Stockholms län

Information

556461-5077 är organisationsnummer för verksamheten BN Marin Elektronik Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BN Marin Elektronik Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Haninge som är den kommunen som BN Marin Elektronik Aktiebolag finns i.

BN Marin Elektronik Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-02-16 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-06-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för BN Marin Elektronik Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-06-06.

BN Marin Elektronik Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Haninge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för BN Marin Elektronik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med BN Marin Elektronik Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-50151529 eller genom brev på följande adress:
Odinsv. 6 A, 130 54, Dalarö

Bolaget skall bedriva försäljning och service av maskinutrustning inom sjöfarten, bedriva utbildning inom sjöfarten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med BN Marin Elektronik Aktiebolag och det är Nilsson, Björn Erik Johan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Jenna Jén Cecilia som är född 1973 och har titeln Suppleant, Ramstedt, Johan Bertil som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisorspoolen Matsson & Co AB som är född och har titeln Revisor,