Aktiebolaget Rubin Städ

Stockholms län

Information

556457-7848 är organisationsnummer för företaget Aktiebolaget Rubin Städ. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Rubin Städ är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Haninge som är den kommunen som Aktiebolaget Rubin Städ finns i.

Aktiebolaget Rubin Städ har varit registrerat sedan 1993-01-19 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Rubin Städ så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Aktiebolaget Rubin Städ är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Haninge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Rubin Städ är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Rubin Städ så kan ni göra det på telefon genom 08-334170 eller genom brev på följande adress:
Måsöv. 24, 136 49, Haninge

Bolaget skall bedriva lokalvård inom städbranschen och handel med städartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Rubin Städ och det är Hannersund, Ritva Tellervo som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hannersund, Eva Maria som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Hannersund, Raino Göran som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Engebretsen Hannersund, Inger M som är född 1961 och har titeln Suppleant, Davéus, Ulf Håkan som är född 1949 och har titeln Revisor, Davérev AB som är född och har titeln Revisor