Andersson & Skoog Reklamproduktion Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Haninge och Andersson & Skoog Reklamproduktion Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Andersson & Skoog Reklamproduktion Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Andersson & Skoog Reklamproduktion Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Andersson & Skoog Reklamproduktion Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-11-16. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Haninge där bolaget finns i jobbar för att bolag som Andersson & Skoog Reklamproduktion Aktiebolag ska trivas.

Andersson & Skoog Reklamproduktion Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Haninge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva reklamproduktion, konsultverksamhet och projektering inom detsamma samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Andersson & Skoog Reklamproduktion Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Andersson & Skoog Reklamproduktion Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Haninge.

Vill man komma i kontakt med Andersson & Skoog Reklamproduktion Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7770010.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Andersson & Skoog Reklamproduktion Aktiebolag är Andersson, Sven Yngve som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Skoog, Lena Martina som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Pia Birgitta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Skoog, Carl Peter som är född 1955 och har titeln Suppleant, Martinsson, Bengt Ivan som är född 1953 och har titeln Revisor, BMI Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Andersson & Skoog Reklamproduktion Aktiebolag har 556456-8250 som sitt organisationsnummer.