Kagulu AB

Stockholms län

Information

556451-4288 är organisationsnummer för verksamheten Kagulu AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kagulu AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Haninge som är den kommunen som Kagulu AB finns i.

Kagulu AB har varit registrerat sedan 1992-08-18 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kagulu AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Kagulu AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Haninge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kagulu AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Kagulu AB så kan ni göra det på telefon genom 08-7702147 eller genom brev på följande adress:
Västertorpsv. 136, 129 46, Hägersten

Bolaget skall bedriva förvaltning av fast och lös egendom.

Det finns olika personer som har en koppling med Kagulu AB och det är Gudmundsson, Lars Kenneth som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Sven Peter som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundqvist, Erik Johan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Höckne, Laila Ingeborg som är född 1948 och har titeln Revisor, L Höckne Revision AB som är född och har titeln Revisor,