YB Export Company Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Haninge och YB Export Company Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och YB Export Company Aktiebolag är ett av dem. Statusen för YB Export Company Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

YB Export Company Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-04-14. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Haninge där företaget finns i jobbar för att företag som YB Export Company Aktiebolag ska trivas.

YB Export Company Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Haninge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva import och export av begagnade maskiner, företrädesvis verkstads-, kontors-, och byggnadsmaskiner samt byggnadsmaterial, fordon, uthyrning av lokaler och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att YB Export Company Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är YB Export Company Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Haninge.

Vill man komma i kontakt med YB Export Company Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-50024033.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med YB Export Company Aktiebolag är Boubekeur, Youb som är född 1954 och har titeln VD, Boubekeur, Youb som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Boubekeur, Saadia som är född 1965 och har titeln Suppleant, Ahlzén, Kerstin Inger som är född 1951 och har titeln Revisor, Revisionsgruppen i Stockholm Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

YB Export Company Aktiebolag har 556446-8469 som sitt organisationsnummer.