CR MARIN I DALARÖ Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Haninge och CR MARIN I DALARÖ Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och CR MARIN I DALARÖ Aktiebolag är ett av dem. Statusen för CR MARIN I DALARÖ Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

CR MARIN I DALARÖ Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-04-09. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Haninge där bolaget finns i jobbar för att bolag som CR MARIN I DALARÖ Aktiebolag ska trivas.

CR MARIN I DALARÖ Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Haninge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning och renovering av båtar och båtmotorer , mark och anläggningsentreprenad och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att CR MARIN I DALARÖ Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är CR MARIN I DALARÖ Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Haninge.

Vill man komma i kontakt med CR MARIN I DALARÖ Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-50151564.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Alexandersson, Gunnar Christer -Alexandersson, Stig Rolf Gunnar.

De som är på något sätt har med CR MARIN I DALARÖ Aktiebolag är Alexandersson, Gunnar Christer som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Alexandersson, Stig Rolf Gunnar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Alexandersson, Karl Erik Emanuel som är född 1983 och har titeln Suppleant, Höckne, Laila Ingeborg som är född 1948 och har titeln Revisor, L Höckne Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

CR MARIN I DALARÖ Aktiebolag har 556446-5184 som sitt organisationsnummer.