Wretman Stenmontage Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och montering av natursten och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Wretman Stenmontage Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Haninge så är Wretman Stenmontage Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Haninge arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Haninge och i Stockholms län. Redan 1992-02-05 så skapades Wretman Stenmontage Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Wretman Stenmontage Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Wretman Stenmontage Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556442-7358 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Haninge.

Just nu är Wretman Stenmontage Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Wretman Stenmontage Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7955064 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Wretman Stenmontage Aktiebolag är Wretman, Per Olof som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Wretman, Sonja Ingegerd som är född 1933 och har titeln Suppleant, Rudenäs, Tore Lennart som är född 1950 och har titeln Revisor, Lennart Rudenäs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .