G. Dahl & Son Aktiebolag

Stockholms län

Information

G. Dahl & Son Aktiebolag är ett bolag som finns i Haninge. I G. Dahl & Son Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dahl, John Gunnar som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahl, Gunvor Anna Margareta som är född 1938 och har titeln Suppleant, Berg, Jan Magnus som är född 1946 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med G. Dahl & Son Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå G. Dahl & Son Aktiebolag på telefon 08-259131.

Bolaget skall bedriva export, import, konsultverksamhet avseende försäljning av maskiner för industriell och institutionell rengöring och fastighetsförvaltning, försäljning av hälso- produkter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är G. Dahl & Son Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

G. Dahl & Son Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Haninge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

G. Dahl & Son Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och G. Dahl & Son Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för G. Dahl & Son Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

G. Dahl & Son Aktiebolag har 556437-8262 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.