Team Tungbärgarna FSJ Aktiebolag

Stockholms län

Information

556427-8967 är organisationsnummer för verksamheten Team Tungbärgarna FSJ Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Team Tungbärgarna FSJ Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Haninge som är den kommunen som Team Tungbärgarna FSJ Aktiebolag finns i.

Team Tungbärgarna FSJ Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-06-13 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Team Tungbärgarna FSJ Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Team Tungbärgarna FSJ Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Haninge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Team Tungbärgarna FSJ Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Team Tungbärgarna FSJ Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-50020065 eller genom brev på följande adress:
Enhagsv. 3, 187 40, Täby

Bolaget skall bedriva fordonsbärgning, andra vägtransporter och ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Team Tungbärgarna FSJ Aktiebolag och det är Krage, Anders Bendt Sören som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Krage, Åsa Monica som är född 1960 och har titeln Suppleant, Högelin, Ulf Johan Otto som är född 1964 och har titeln Revisor,