Haninge Diamanthåltagning Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Haninge finns det ett Aktiebolag som heter Haninge Diamanthåltagning Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Haninge Diamanthåltagning Aktiebolag i Stockholms län. Haninge är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Haninge Diamanthåltagning Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1991-01-09 så har Haninge Diamanthåltagning Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Haninge Diamanthåltagning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Haninge.

Vill man komma i kontakt med Haninge Diamanthåltagning Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Stjärnv. 11, 137 54, Tungelsta. Vi ni istället prata med Haninge Diamanthåltagning Aktiebolag så kan ni göra det på 070-6446289.

Bolaget skall bedriva betonghåltagning, rivningar, gjutningar, bygg- och reparationsservice, värdepapper, träningsverksamhet med hästar samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Fyrbäck, Leif Thomas som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Fyrbäck, Aleksi som är född 1935 och har titeln Suppleant, Tjärnberg, Olle Gustaf Jan-Olof som är född 1952 och har titeln Revisor, Cityrevisorerna Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Haninge Diamanthåltagning Aktiebolag har 556416-2914 som sitt organisationsnummer.