Drewaco Aktiebolag

Stockholms län

Information

556409-6609 är organisationsnummer för verksamheten Drewaco Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Drewaco Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Haninge som är den kommunen som Drewaco Aktiebolag finns i.

Drewaco Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-10-30 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Drewaco Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Drewaco Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Haninge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Drewaco Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Drewaco Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-8181990 eller genom brev på följande adress:
Höglidsv. 9 A, 135 50, Tyresö

Bolaget skall bedriva all byggnadsverksamhet, vvs-arbeten samt konsultation. Handel inom bygg och vvs samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Drewaco Aktiebolag och det är Laine, Pirkka Juhani som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Mettälä, Mauri som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Lundén, Sven Erik Olof som är född 1946 och har titeln Revisor, Mjörnrevision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,