BERTFELT TEKNIK Aktiebolag

Stockholms län

Information

BERTFELT TEKNIK Aktiebolag är ett bolag som finns i Haninge. I BERTFELT TEKNIK Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bogren, Sven Agne som är född 1961 och har titeln VD, Bogren, Sven Agne som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Bogren, Susanne Marie som är född 1963 och har titeln Suppleant, Martinsson, Bengt Ivan som är född 1953 och har titeln Revisor, BMI Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med BERTFELT TEKNIK Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå BERTFELT TEKNIK Aktiebolag på telefon 08-7454360.

Bolaget skall bedriva serviceverksamhet såsom läcktätning, underhållsservice och åtgärder i samband därmed ävensom försäljning av industriprodukter inom huvudsak processindustrin, konsulterande verksamhet för marknadsföring och tekniska utredningar och annan därmed förenlig verksamhet, samt handel med värdepapper.

Idag är BERTFELT TEKNIK Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

BERTFELT TEKNIK Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Haninge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

BERTFELT TEKNIK Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och BERTFELT TEKNIK Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BERTFELT TEKNIK Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

BERTFELT TEKNIK Aktiebolag har 556398-7840 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.